Friday, February 18, 2011

Mendukung Biawak Hidup

as salam
=.="
masalah yg ada dalam diri aq
aq masih mencari2 formula
untuk membunuh biawak tuh dalam diri aq!
hihi
mesti korunk xpaham kan kan~
tuh lah
suke tgk cter kartun je
cehh xde kena mengena kan ;p
btw
maksud "mendukung biawak hidup"
adalah
melakukan atau mengikut sahaja sesuatu perkara yg sia-sia
yela
biawak kn suka makan n bangkai
even korunk kasi madu k
daging salai k
op coz instinct dyeorg nk makan bangkai n sampah2 kan
kan sia-sia tu
korunk percaya x!
dalam badan kita ada BIAWAK hidup!
pecaya x!
biawak dalam bdn aq gemok!
sehat sngt
haha

act tu BIAWAK dalam diri kita tuh adalah
sifat2 mazmumah kite
seperti 
kemalasan
tidak bersemangat
lebih suka menggunakkan nafsu dari akal
mudah berputus asa
tidak percaya pada diri sendiri
bencikan usaha
dan lain-lain

haha
caya x?
itulah BIAWAK dalam diri kita
makin korunk layan
makin korunk manjekan
makin gemok dy!
makin bermaharajalela dy!
so watch out guy!
cuba lah ksi racun kt biawak2 korunk tu
kalaw boleh
kita bakor je uma dy~ 
hihihi
mcm aq!
biawak aq sngt sehat
haiyo!
psst! gemok dan sihat kan dia! =.="

now sedang berusaha memberi dy makan racun
bio dia mati tercekik
hakhak
insyallah(:
jika kita ikhlas dan bersmngt
lame2
biawak tu
mengecil
dan akhirnya
MATI :)

act bnde nie lah
aq dapat mase motivasi aritu
Encik Daud merungkai mesteri biawak hidup nie
hee
so apa salahnye aq share pada korunk kan
dan aq harap
aq dan korunk smua
dapat bunuh biawak didalam diri masing2 :)

QUOTE OF THE DAYS:
"Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself"


Selamat menyambut Maulidur Rasul
semoga kita sentiasa menjadikan RASULLAH sebagai role model dalam kehidupan(:

2 comments:

  1. ahahaha. siap ada like-like kat fb ea.

    ReplyDelete
  2. hahaha..saje je~ mane tawu..ad entry aq yg bermakna..ley lah sape2 like ke pesbuk..hihi :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...